Pennut täyttivät tänään viisi viikkoa ja ovat jo reippaita koiria sekä syövät pääasiassa lisäruokaa, toki Mimi-äiti niitä vielä käy imettämässäkin. Nyt sitten ollaan sottausvaiheessa, velliä on pitkin seiniä ja vellikuppiin kastettu leuka pyyhitään sisarusten niskaan, välillä kävellään vellikupista läpi, tosin se jo nyt on vähän harvinaisempaa. Pennut ovat tähän asti olleet pääasiassa pentulaatikossa, mutta tänään niille koottiin aitaus, jossa niillä on enemmän tilaa leikkiä.


Viimeviikolla jo syötiin näin söpösti pentukupista, vailtettavasti aina välillä joku hiukan tönäisi ja pennut olivat nenällään ruokakupissa ja ruokaa oli pentulaatikon laidoillakin, kun kuono pyyhittiin mihin se sattui osumaan, toisen selkään, sanomalehtiin, makuualustaan tai se nuoltiin toisen naamasta.


Aitauksessa on väljempää... ja pentujen ruokakupissa on Mimin mielestä jotain mielenkiintoista, menisköhän syömään sen pois?




Mimistä täytyy sanoa, että koko penikoinnin aikana se on ollut tosi esimerkillinen ja oma-aloitteinen äiti.

 

Vieläkään pentujen väreissä ei ole selviä eroja ja kun ne pienet valkoiset täplät rinnasta ovat melkein hävinneet ja pienin narttu on saanut suurimman melkein kiinni painossa, niitä kahta on melkein mahdoton nopeasti erottaa toisistaan, tänään ratkaisin ongelman, laitoin pisaran punaista kynsilakkaa suurimman nartun takajalkaan, jotta varmasti erotan ne toisistaa. Tällaista ei ole koskaan ennen tapahtunut meillä!!

Muuten, narttupennuista on kaksi vielä varaamatta.......