Mynämäen jälkeen olemme kahtena sunnuntaina olleet ryhmänäyttelyissä ja taas ihan hienoilla tuloksilla.

Viikko sitten olimme Salossa, oli kuumaa, ukkosti, mutta onneksi ei satanut, tuomarina oli irlantilainen Ronnie Tolston. Mukana meillä oli Qizu (Crickethill's Quizas Quizas Quizas), Panda (FI MVA Terasroos Black or White) ja Lilli (Jaminan Emmy Lee), joka pudotti turkkinsa juuri ennen näyttelyä ja oli tosi vähässä karvassa.

P1050524-normal.jpg

Qizu meni ensimmäisenä kehään, emme paljoakaan olleet ehtineet harjoitella ja olin jo kehään mennessäni aivan varma, että se ei kehässä ota askeltakaan. Qizu seisoi kauniisti pöydällä ja sitten piti näyttää liikkeitä, sanoin tuomarille, että tuskin liikkuu. Eihän se tietenkään lähtenyt liikkeelle, aikani sitä houkuttelin ja yks kaks se kiskaisi päänsä pois hihnasta ja lähti kauniisti kävelemään vieressäni. Kolmio meni hienosti ja edestakaiset liikkeekin, mutta käännös oli liikaa, kävin kääntämässä sen menosuuntaan ja taas käveltiin hienosti tuomarin luo, kuka sitä nyt hihnaa tarvitsee! Tuloksena ROP-pentu.

bobi%20001-normal.jpg

Panda nyt on omaa luokkaansa ja saavutti tämän kesän toisen Rotunsa Paras -arvon. Ja Lillikin pärjäsi hienosti se nimittäin sai vähillä karvoillaan kuitenkin erinomaisen.

P1050545-normal.jpg

Ja eilen oltiin sitten Aurassa. Mukana meillä oli Qizu, Panda ja junnuluokassa Pandan tytär Kiki (Jaminan Golden Grizz-Lee). Tuomarina norjalainen Anne-Mari Haugsten-Hansen. Kun saavuimme puolen päivän aikaan näyttelypaikalle, alkoi sataa ja vettä satoi koko sen ajan kaatamalla, jonka näyttelypaikalla olimme. Siinä keskustelimme  ja totesimme, että varmaan ei kukaan koirista tällaisella kaatosateella pidä häntäänsä ylhäällä, mutta toisin kävi!  Qizu meni taas ensimmäisenä kehään ja yllätyin kovasti, kun se märällä asfalttikentällä piti häntänsä ylhäällä ja jopa liikkui hihnassa ihan hyvin, tuloksena taas ROP -pentu.

Panda ja Kikikin liikkuivat molemmat ihan hyvin sateesta huolimatta ja tuloksena taas Panda ROP ja Kiki yllätti saamalla erinomaisen, sertifikaatinarvoisen, sertin ja Vastakkaisen Sukupuolen Paras -arvon.

Olimme aivan kuin uitettuja, kengät lotisivat eikä meillä ollut yhtään kuivaa vaatetta päällämme, siinä sitä yritimme keksiä, mitä allemme laitamme, kun autoon istumme, mukana oli yksi kuiva kylpypyyhe, jonka nappasin kotoa mukaan varmuuden vuoksi, mutta Kirsi joka kastui eniten takaa päin, kasteli penkin kuitenkin, minulla oli vedenpitävä tuulitakki päällä, sekin oli aivan märkä.  Enpä ole vuosiin ollut näin märässä näyttelyssä! Kotona laahasimme kaiken märän näyttelytavaran sisään ja asunto oli täynnä märkiä tuoleja, häkkejä, vaatteita ja muuta tarviketta.

Kuva on otettu vasta kotona, ei haluttu kastella kameraa näyttelypaikalla :). Qizu lähtikin sitten näyttelystä sijoituskotiinsa, Katriina perheineen oli jo kuukauden sitä odottanut, mutta halusin nämä näyttelyt ensin pois alta, onneksi he asuvat lähellä, sillä kyllä minulla on tänään jo ollut Qizua ikävä.