24-normal.jpg

Eilen meillä oli taas näyttelyssä käynti, taas tuossa ihan nurkan takana eli Metsämäen raviradalla, matkaa vissiin jotain 7 km. Alunperin en ollut sinne lainkaan menossakaan, mutta kun naapurini pyysi joskus päästä mukaan näyttelyyn, hän kun ei ole lainkaan koiraihmisiä eikä ollut koskaan käynyt koiranäyttelyssä pitihän sinne sitten mennä. Siispä sinne ilmoitettiin kaikkiaan kolme koiraa, Katriina ilmoitti Qizun, se nimittäin on hänellä sijoituksessa, ja minä täältä kotoa Pandan valioluokkaan ja Saiman veteraaniluokkaa.  Päivä oli sään kannalta aivan ihanteellinen, lämmin, mutta pilvinen ja saimmekin viettää Metsämäessä mukavan iltapäivän, tosin ryhmäkilpailujen aikana saimme niskaamme lämpimän sadekuuron, mutta mitäs pienistä.

16-normal.jpg

Tuloksetkin olivat ihan kivoja, Qizu oli ROP-pentu ja esiintyi aivan mallikkaasti, tosin minä menin sen kanssa kehiin, Katriina sanoi haluavansa vielä hiukka harjoitella :).

21-normal.jpg

Panda nyt teki taas sen saman, minkä on tehnyt tänä kesänä jo kolme kertaa aikaisemminkin eli oli ROP, Rotunsa Paras, saaden rodun ainoa sa:n. Tuomari (Tiina Taulos, kuvassa) tosin sanoi ojentaessaan Pandalle ROP-ruusukkeen, että tämä on nyt sitten lahja. Katsoin hämmästyneenä ja hän jatkoi, se sun pentu oli päivän ehdoton paras. Teinkin kiusaa Katriinalle, että nyt tuli Qizulle paineita, sillä näillä pojilla on vielä tänä kesänä yksi yhteinen näyttely kuun lopulla ja silloin on Qizukin jo aikuisten luokassa.

Saima ei sitten halunnutkaan esiintyä vaan riiputti häntäänsä ja sai tyytyä erittäin hyvä -arvosteluun

Kaikki kuvat on ottanut naapurini Leila B.

14-normal.jpg2-normal.jpg9-normal.jpg12-normal.jpg