Ensinnäkin, minuun saa yhteyttä klikkaamalla tuota vasemmassa reunassa olevaa kirjekuorta tai puhelimitse 040-7014241.

Nyt sitten meillä vaavelit ovat kolmen ja puolen vuorokauden ikäisiä. Kaikki voivat hyvin sekä äiti että pennut ja mamikin alkaa jo olla toimintakykyinen, pennut kasvavat ihan normaalisti ja Saimakin alkaa olla ihan kunnossa jo.  Kamerankin otin käteeni ja jonkinlaisia kuviakin sain aikaiseksi. Saima vaan ei oikein tykännyt siitä, että menin järjestelemään pentuja, tuli heti syöttämään niitä ja pääsi samalla itsekin kuvaan.  Kyllä se antaa minun niitä hoitaa, punnita ja pyöritellä (kun tarkastan, että kaikki on hyvin), mutta tarkkailee koko ajan, mitä niille oikein teen. Kuvien laatu nyt ei niin kummoinenkaan ole, mutta kyllä niistä jotain näkee.

P1020253.JPG

P1020254.JPG

P1020252.JPG

P1020255.JPG

P1020256.JPG

P1020257.JPG

Pentujen syntymäpainot olivat 158-188 g välillä. Olin hyvin tyytyväinen niiden kokoon, sillä viime kerralla Saiman pennut olivat 50 g painavampia, näitä pidän syntymäpainoltaan ihanteellisina, mitä suurempia pennut ovat, sitä vaikeampaa se nartulle on ja kuitenkin olisi toivottavaa, että nartut synnyttäisivät itse eikä niitä tarvitsisi leikata. Onneksi Saiman kaikki kolme pentuetta ovat syntyneet ilman keisarinleikkausta. Ja onhan synnytyksestä toipuminenkin nartulle helpompaa ilman leikkausta.

Nyt sitten antaisin lukijoilleni tehtävän. Vastaanotan mielelläni pennuille työnimiä, ettei niiden tarvitsisi koko ajan olla vain 1, 2, 3 ja 4. Melkein aina pennuille tulee nimi heti syntymän jälkeen, mutta nyt tarvitsisin apua. Tuota mustaa pentua, jolla on valkoinen pilkku niskassa, olen kutsunut Pilkuksi, mutta kyllä sillekin pitäisi saada kunnon kutsumanimi. Eli antaas tulla!