Lauantai-iltana meille sitten syntyi neljä pekepoikaa!  Äiti Saima voi hyvin samoin pojat, mutta omistaja on vielä aivan pökerryksissä Nauru. Se on aina rankkaa, kun koira synnyttää, ensin valvoo sen kanssa ainakin yhden yön avautumisvaiheessa ja usein pennut syntyvät sitten seuraavana yönä. Nyt tosin koko homma oli hoidettu jo puolenyön aikoihin, mutta ensimmäiset vuorokaudet ovat aina rankkoja. Meillä pennut ja emo ovat makuuhuomeessa ja herään joka ainoaan ininään ja rapsahdukseen tarkastamaan, mikä on hätänä. Nyt olen vielä niin pöpperöinen, etten jaksa alkaa pelaamaan kuvien kanssa, mutta kyllä niitä vielä ennen pääsiäistä tulee, odotas vaan Marika, kun niitä jo kaipailit!

Saiman kohdalta kaikki meni hyvin, vaikka ennen toista pentua jo ehdin hälyttää eläinlääkärini valmiuteen sektiota varten, mutta juuri kun olimme lähdössä, pentu alkoikin syntyä ja saatoin peruttaa eläinlääkärin ja loput pojista syntyivätkin sitten vajaan tunnin kuluessa.

Ja tietenkin halutatte tietää värit. Ne nenivät 'todennäköisyysperiaatteen mukaan' tämän pentueen kohdalla eli kolme mustaa ja yksi fawn, josta saattaa tulla punainen, punaisessa ja yhdessä mustassa on vain aavistus valkoista rinnassa muilla kahdella mustalla leveät valkoiset rinnat ja toisella niistä valkoinen niskapilkku ja näillä molemmilla vähän valkoista varpaissa.  No se toinen todennäköisyys sitten ei toteutunut, kun pentuessa ei ollut yhtään narttua.