Nuorempana juoksin näyttelyissä harva se viikonloppu, mutta en enää viitsi ja näyttelymatkatkin ovat lyhentyneet huomattavasti, nyt 100 km alkaa olla maksimipituus matkalle, jolle haluaa lähteä. Viime viikonloppuna oli näyttely Ypäjällä, varmaan sellainen 40 km meiltä. Olin ilmoittanut sinne  lauantaina turistimme Rollon, Henrikville Roll the Dice. Tuloksena  vara-sert ja PU2.
1751561.jpg
Kuva: Janne Kinnunen
Sunnuntaina Minna soitti ja he olivat osallistuneet Ylivieskan kansainväliseen  koiranäyttelyyn ja meidän Ellu, Jaminan Noita Nokinenä, oli sijoittunut VSP:ksi saaden jo myös toisen sertinsä. Hienoa Minna, Jaana ja Ellu! Ellu on nyt 14 kk:n ikäinen.

Kirstiltäkin sain uutisia, hän oli käynyt vilkaisemassa Kennelliiton Vuoden veteraani pistetilastoa ja huomannut että Ransu, multi ch Jaminan Silver Rhapsody oli päässyt sijalle 57 kaikista roduista. Tosi hienoa!

Niin, ja sitten vielä Saiman (Jaminan Black Velvet) uutisia. Saima on nyt astutettu meidän omalla nuorella herralla Joonaksella, Lachlan Lionesed. Nyt vain toivomme että pentuja syntyisi syyskuussa.  Ja Marttilan Railin Sanni, Saiman sisar, Jaminan Jade Gleam on astutettu Rollolla, Henrikville Roll the Dice, ja nyt on tosiasia, että Rai-Lei kenneliinkin syntyy pentuja elokuun puolessa välissä 15 vuoden tauon jälkeen.